Wie zijn wij?

Public Support is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Op 1 oktober 2009, midden in de recessie, zijn we gestart. Tegen de stroom in zijn we gegroeid naar inmiddels meer dan 275 Top- en Youngsupporters in vaste dienst.

Dagelijks worden onze Topsupporters ingezet bij onze opdrachtgevers. Allemaal ervaren bestuurs- en directiesecretaresses en griffiemedewerkers. Daarnaast hebben we inmiddels ook Youngsupporters in vaste dienst die voornamelijk ondersteuning bieden aan (afdelings)managers en projectmanagers.

De basisprincipes van onze dienstverlening zijn: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.

In 2012 is Public Support & More opgericht, op natuurlijke wijze ontstaan vanuit Public Support. Public Support & More heeft zich gespecialiseerd in ontwikkeltrajecten van secretaresses en secretariaten. Bij deze opdrachten verwachten en vragen opdrachtgevers vaak ook een advies(rapport) over de positionering van het secretariaat. Aangezien advies geven over de inrichting en organisatie rond een secretariaat een andere tak van sport is en ook andere expertise vereist, hebben we besloten Public Support Advies op te richten.

Paul Kokkeler

De stuwende kracht achter Public Support Advies

Public Support

Basisprincipes van de dienstverlening van Public Support: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.  

pslogo_ps

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support werkt samen met 275 gemeenten en een
80-tal overheids-
instanties. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

TOP referenties

Public Support werkt samen met 275 gemeenten door heel Nederland. Bekijk de kaart voor de volledige refe­rentielijst.

De mensen achter Public Support Holding

Frans Vossenaar

algemeen directeur

Joop Heggelman

financieel directeur

De mensen achter Public Support