Wat bieden wij?

Wij geven adviezen gericht op de positionering en organisatie van en het leidinggeven aan bestuurs- en directiesecretariaten bij de overheid en secretariaten van directies en Raden van Bestuur in het bedrijfsleven, de zorg en non-profit.

Adviezen

De adviezen worden gegeven na interviews en onderzoek op de werkvloer, in de meeste gevallen door twee adviseurs. Eén adviseur met jarenlange ervaring met en kennis van het secretaressevak en één adviseur met veel ervaring met adviseren en leidinggeven. Wij vinden onze adviezen succesvol als rollen en verantwoordelijkheden helder zijn, de kwaliteit geborgd is en betrokkenen optimaal kunnen functioneren in hun ondersteunende rol.

Coaching

Heeft u behoefte aan coaching van leidinggevenden of coördinatoren van secretariaten? Ook hiervoor kunt u een beroep op ons doen. Met ons team van zeer ervaren senior-adviseurs verzorgen wij graag deze individuele coaching.

Wie zijn wij?

Ontmoet de mensen achter Public Support Holding.

Onze aanpak

Bij veel organisaties neemt het team bestuur-, directie- en managementondersteuning een bijzondere plaats in. Direct verbonden aan en werkend voor het bestuur of de directie én in een directe verbinding met externen, klanten en de organisatie. Dit vraagt bijzondere aandacht voor positionering, rollen en werkwijze. Ondersteuners vormen vaak gezamenlijk een team, maar werken ten dienste van andere opdrachtgevers, waaronder directies, bestuurders en leidinggevenden van andere organisatieonderdelen.  

Meer...

Indien gewenst kan er, nadat er een advies is uitgebracht, gebruik worden gemaakt van de expertise van Public Support & More. Zij verzorgt ontwikkeltrajecten, trainingen en events voor secretaresses.